Bättre

Tänkte bara gå in här en snabbis
o berätta att jag mår mycket bättre idag

Nu är det "bara" trötthet kvar av mina smärtdagar jag haft

Eftersom jag strax skall sova
blir det ingen blogguppdatering
orkar tyvärr inte med det

Men återkommer imorgon 

Godnatt o Sov Gott 

Frid Irene 

Kommentarer :

#1: Sanna

Hej! Jag hittade hit till din blogg när jag googlade runt om bland annat ledsmärta. Läste om dina symtom och blev ganska förskräckt då jag har i princip samma som du beskriver i bakgrundsfaktan.

Jag måste bara få skriva att jag är 26 år och har de senaste åren blivit väldigt nedstämd i och med att jag tappat styrka i hela händer och armar, speciellt vänster sida och även i ben och fötterna är jag väldigt svag i, främst vänster fot som jag inte klarar av att hålla rak i alla lägen. Domnar i vä hand, fot och hela vä sida av mage väldigt ofta med sockerdricka utan anledning, kan ex hända bara när jag går. Ögonryckningar och en väldig trötthet som blivit värre senaste året vilket gör att jag knappt kan koncentrera mig i mina studier och glömmer en massa saker samt har väldigt svårt för att få fram orden ibland (har inte varit så tidigare) och det blir värre samt blir yr så att jag nästan tippar utan anledning.

Det behöver ju så klart inte vara något, har aldrig kollat upp mig då jag är en sån som tror att jag inte kan bli sjuk eller att om jag är sjuk så är det meningen och låt så vara. Men nu orkar jag knappt gå till postlådan utan att behöva ta en powernap efteråt och har varit så senaste 3 veckorna. Detta gör mig deprimerad i och med att jag är väldigt tjock och det är väl även en av anledningarna till att jag inte vill besöka någon läkare - de kommer säga att det är psykiskt och pga fetman.

Du som har mer kunskap och haft mer kontakt med läkare - tycker du att jag ska ta mig i kragen och kolla upp problemen? Vet du om det är vanligt med sådana här symtom utan att det behöver vara något?

Förlåt för en massa jobbiga frågor och förstår absolut om du inte orkar eller vill svara. Med vänlig hälsning, Sanna

Svar: Om jag var du skulle jag söka upp en läkare som jag kände förtroende för. Blir det fel första gången be om en annan läkare då..för att du är överviktig betyder inte att man kan skylla allt på det. Jag förstår precis hur du känner, det tog mig 3 neurologer innan jag hittade en som jag kunde kommunicera med hjälpligt. Så ge inte upp, lova mig det ! Dina besvär låter som om du behöver en proffesionell bedömning av. // kram Irene PS. Hör gärna av dig o berätta hur det går för dig
Irene Ek

skriven

Kommentera inlägget här :